nlc.hu
Aktuális

Schobert Norbert a holokauszt és az elhízás kapcsolatáról

Schobert Norbert szerint a zsidók a holokauszt miatt hajlamosabbak az elhízásra

A fitneszguru a Neokohn.hu-nak adott interjújában beszélt a holokausztról és a náci Németországról is.

Schobert Norbert rendszeresen borzolja a kedélyeket nyilatkozataival, kijelentéseivel. Néhány hónap volt csak, hogy a gulággal és Auschwitzcal példálódzott, amikor az elhízásról beszélt, és most, Neokohn.hu-nak adott interjújában ismét előkerült ez a téma.  

“Azért érinti a zsidóságot különösen az elhízás, mert van a szociológiában, a társadalmakban egy úgynevezett anómia elmélet. Az anómia egy társadalmi törést jelent általában. A holokauszt egy brutális társadalmi törést okozott a zsidóságnál. Milliók haltak halált, éhen is. Képzeljük el, hogy a túlélőkben ennek genetikai kódja öröklődik. Egy kísérlet szerint, ha mindig átengedtek labirintuson egereket, és az egerek bizonyos irányba mentek, akkor ott mérges gázba mennek, de ha egy másik irányba, úgy elemózsiát kaptak. Bizonyított, hogy a túlélő egerek utódai nem mentek többet a mérgesgáz irányába. Ez azt jelenti, hogy genetikai szinten DNS-szinten van emlékezet. Társadalmi szintű óriási éhezés és szenvedés, ami érte a zsidóságot, amiatt hajlamos felhalmozni”

– érvelt Schobert Norbert, aki így folytatta:

“Arra akarok kilyukadni, hogy a holokauszt túlélése után a zsidóknak egyrészt módosultak a DNS-ei, tehát sokkal inkább híznak, hogy ezt a dolgot túléljék, kettő pedig sokkal inkább esznek boldogan, mert van mit. Tehát ez a kettő együtt ahhoz vezet, hogy ma a zsidóságot súlyosan érintik a szív- és érrendszeri-, a rákbetegség, a koleszterin betegség, a túlsúly, a diabétesz, és ennek az összes válfaja.”

Az interjúban szó volt természetesen a korábbi kijelentéseiről, például a döngő léptekről, és hogy ezeknek milyen visszhangja szokott lenni. “Én nem mondtam se megvetést, se súlyt. Azt mondtam, hogy nem jó az, hogyha döngő léptekkel érkezünk a hálószobába. Azt gondolom, hogy a társadalomnak óriási nagy baja, hogy szeret magának ellenségképet gyártani, hogy le tudja vezetni a saját feszültségét. A saját feszültségünk abból táplálkozik, hogy nem tudjuk az életünket sikerre vinni. Sem a kondíciónkban, sem a megjelenésünkben, sem az anyagiakban, mert nem rendelkezünk elég ésszel, meg elég akarattal. És ilyenkor nagyon fontos bűnbakot találni. Erre épült a nácizmus is.”

(via 24.hu)

Schobert Norbert

Fotó: Profimedia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top