nlc.hu
Aktuális

Öngyilkos lett, aki egy 10 éves kisfiút akart megrontani

Öngyilkos lett az a 42 éves férfi, aki egy győri parkolóban akart megrontani egy 10 éves kisfiút

Nyolc nappal a jogerős ítélethirdetés után a Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben múlt szerdán öngyilkos lett az a 42 éves férfi, aki egy 10 éves kisfiút akart megrontani.

Nyolc nappal a jogerős ítélethirdetés után a Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben múlt szerdán öngyilkos lett egy rab, akit azzal vádoltak, hogy gyerekekkel akart szexuális kapcsolatot létesíteni Győr egyik parkolójában még áprilisban – írja a Telex.

Öngyilkos lett a 42 éves férfi

(Fotó: Getty Images/Caspar Benson

A 42 éves férfi „Boylove Boylove” és a „bboylove8” felhasználói neveken vette fel a kapcsolatot egy férfivel, akiről korábban megtudta, hogy megrendelés alapján olyan kiskorúakat közvetít, akikkel szexuális kapcsolatot létesíthet. Az üzenetváltások során egy 10-11 éves fiút keresett.

A nyomozócsoport megszervezte a találkozót, mely során a gyanúsított az előre megbeszélt pénzösszeggel érkezett a győri helyszínre, ahol a műveleti egység elfogta.

A Blikknek a férfi védője azt mondta, hogy védence a zárkájában lévő mosdóban oltotta ki az életét. A bv-őrök a férfi búcsúlevelét is megtalálták, amiben a súlyos ítéletére hivatkozott. De írásában a bíró személyeskedő megjegyzéseit is nehezményezte.

A Keszthelyi Járásbíróság még 2017-ben felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a férfit, de a próbaidő leteltét követően nem sokkal már újabb ilyen bűncselekményt követett el. A férfit jogerősen június 22-én ítélték kilenc év letöltendő szabadságvesztésre.

További cikkek a témában

 
(Nyitókép: Getty Images/Caspar Benson)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top