nlc.hu
Aktuális

Nekiestek a kommentelők Hosszú Katinkának Jakabos miatt

Szétszedik a kommentelők Hosszú Katinkát a visszalépése miatt

Jakabos Zsuzsanna miatt mérgelődnek az olvasók.

Mint korábban megírtuk, fél egykor a 200 pillangó előfutamában kellett volna úsznia Hosszú Katinkának, de végül nem vállalta be a futamot. A neve még egy órával a rajt előtt szerepelt a rajtlistán, de a Telexnek megerősítette a kapitány, hogy nem lesz ott a rajtnál.

Hosszú Katinka

Tokió, 2021. július 25. Hosszú Katinka (Fotó: MTI / Kovács Tamás)

A bejelentésről szóló cikkek alatt a kommentelők szétszedték az úszónőt, nem azért, mert nem állt rajthoz, hanem mert másodjára vette el a lehetőséget pályatársától, Jakabos Zsuzsannától.

„A 2016-os bejegyzésemet ma nem írhatom le. Kérdezem, hogy számolsz el a LELKI-ISMERETEDDEL??? ha lenne akkor a Jakabos nem itthonról nézné az üres pályát. Egy példaképnek arra is kell figyelni, hogy az is maradjon. Sajnos Te ezt eljátszottad. Tudni kell az embernek a képességeit önmagában felmérni, Te ÖNZŐ VAGY. és ez nagyon szomorú” – idéz egy kommentelőt a Budapestkörnyéke.

„Igazán engedhette volna Jakabos Zsuzsannát jönni ha ő már Rióban is visszalépett ettől a számtól és most is…nem fair. Pontosan tudta most sem fog úszni benne…” – írta egy másik kommentelő.

„Nem volt sportemberhez méltó ahogy Jakabos Zsuzsával viselkedett” – vélekedett egyik olvasónk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top