nlc.hu
Aktuális

Roham a Red Hot Chili Peppers-jegyekért

Óriási roham indult a Red Hot Chili Peppers-jegyekért

Nagyon nehéz volt bejutni a felületre, ahol a Red Hot Chili Peppers jövő júniusi budapesti koncertjére árulták a jegyeket. Az állóhelyek hamar el is fogytak.
Red Hot Chili Peppers

Múlt héten jelentették be, hogy a Red Hot Chili Peppers ismét Magyarországra jön, és 2022. június 15-én lép fel a Puskás Arénában.

A hivatalos jegyértékesítés ma 10 órakor kezdődött, de fél órával a nyitás után már csak nagyon nehezen vagy egyáltalán nem lehetett bejutni a felületre.

A koncertszervező Live Nation 11 óra előtt azt írta a Facebookon, hogy az állójegyek már elfogytak, így azok már nem elérhetők. Akkor még szabadon lehetett válogatni az ülőjegyek közül.

A koncertre, ahol az előzenekar A$AP Rocky és Thundercat lesz, a sima állóhelyek 25 ezer, a kiemelt állóhelyek 25 ezer forintba kerültek. Az ülőhelyekből 15 ezer forint a legolcsóbb és 35 ezer a legdrágább.

A koncertre két nappal ezelőtt már lehetett jegyet venni, de akkor csak a Live Nation-klubtagok számára nyílt meg a lehetőség. Az értékesítést viszont le kellett állítani, mert kiderült, hogy sokkal többen próbáltak így jegyhez jutni, mint ahány klubtag van.

(Kiemelt kép: Matt Winkelmeyer / Getty Images via AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top