Szabadidő

Akadozik a jegyvásárlás a budapesti Backstreet Boys-koncertre, háborognak a rajongók

Sokan nem tudtak jegyet venni, a koncert szervezője szerint a Fekete Péntek miatt összeomlott a fizetési rendszer.

Úgy tűnik, hatalmas érdeklődés övezi a Backstreet Boys budapesti koncertjét. A jövő júniusi fellépésre péntek 10 órától lehetett volna jegyet venni, de rengetegen panaszkodtak arra, hogy képtelenek online megvásárolni a belépőt – írja a 444.

A felháborodott rajongók a szervező Live Nation Facebook-oldalán fakadtak ki.

Ez nagyon vicc kategória! Erre fel kellett volna készülni! 40 percet ültem a gép előtt, és nem engedte a fizetést, és most buktam őket

– írta az egyik kommentelő. Mások viszont arról számoltak be, hogy az értékesítési üzletekben gond nélkül megy a jegyvásárlás.

A Live Nation oldalán a jegyvásárlás gombra kattintva a rendszer átirányítja a felhasználókat a Funcode oldalára. Ott viszont már a koncert leírása fölött azt írják:

A fizetési rendszer túlterheltsége miatt a jegyértékesítés jelenleg szünetel, kérjük, nézzen vissza később! Megértését köszönjük!

Fotó: Képernyőfotó/Funcode.hu

A Live Nation azt írta a Facebookján, hogy a Fekete Péntek miatt a SimplePay online fizetési rendszere omlott össze országosan. Az ő jegyrendszerük hiba nélkül működik. Azt is írták, hogy türelmet kérnek, és dolgoznak a probléma megoldásán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top