nlc.hu
Aktuális

Alex anyja eltervezte, hogy megöli a gyermeket

Előre kitervelt gyilkosság lehetett a 2 éves Alex megölése

A bírósági kihallgatáson újabb fejlemények derültek ki a brutális gyilkossággal kapcsolatban.

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, egy nő a bírói végzés elől – ami kimondta, hogy kétéves kisfiát, Alexot át kell adni az apának –, Olaszországba szökött a gyerekkel együtt. Ott a gyereket késsel megölte, fotót készített róla, majd a gyermek élettelen testét egy szupermarket pénztáránál lévő futószalagra helyezte. 

Most újabb fejleményeket tudott meg a Blikk az anyja által Olaszországban elkövetett gyermekgyilkossággal kapcsolatban. A kisfiú édesapja, Juhász Norbert nemrégiben Olaszországban járt, ahol kihallgatta a bíróság.

„Nagyon nehéz volt számomra ez az út, de mindenképpen meg kellett tennem. A kisfiamnak is tartoztam azzal, hogy vallomást tegyek, és természetesen kötelező is volt rám nézve. Itt úgy megy, hogy bár bíró hallgat meg, de nem a tárgyalóteremben, hanem egy külön helyiségben zajlik a hivatalos találkozó. Ami számomra a leginkább megdöbbentő volt, hogy megtudtam: a kisfiam anyja előre eltervezte, hogy megöli a gyermekemet, nem hirtelen felindulásból cselekedett. Valószínűleg már úgy utazott ki, hogy végez a kisfiúval. Szörnyű ezt feldolgozni” – mondta Juhász Norbert a Blikknek.

A lap információi szerint előre kiterveltségre utal, hogy Katalin Magyarországról vitte magával azt a kést, amellyel kioltotta a kisgyermek életét. Egyes hírek szerint az eddig tudott időpontoktól eltérően a nő már szeptember 15-én Olaszországba utazott a kisfiúval, vagyis két héttel a gyilkosságot megelőzően már Itáliában tartózkodtak.

Tudj meg mindent a családon belüli erőszakról

Rendőrautó

Olaszországi gyerekgyilkosság: csak itthon körözték az anyát (Fotó: Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top