nlc.hu
Aktuális

Eltűnt egy kislány, így találták meg a rendőrök

Eltűnt egy 9 éves kislány Budapest belvárosában: így találták meg a rendőrök

Egy gyermekotthonban nevelkedő kislány október 7-én késő délután társaival és nevelőivel volt egy játszótéren, amikor egyszer csak elszaladt a csoportjától, majd pillanatok alatt eltűnt. 

Az otthon dolgozói azonnal keresni kezdték a 9 éves kislányt, illetve bejelentést tettek a rendőrségen – olvasható a BRFK Facebook-oldalán.

„A rendőrök végignézték a környék kameráit, és az egyiken nyomára is akadtak a kislánynak; a gyerek egy megállóhoz szaladt és buszra szállt. A busz vezetőjétől megtudták, hogy a lány a Bogdáni útig utazott, így arra a környékre is kiterjesztették a keresést. Kollégáink értesítették a BKV fődiszpécserét, így pár percen belül már az összes környéken lévő BKV járat vezetője tudott az eltűnt gyerekről. A rendőrök közben folyamatosan keresték a kislányt – szóltak a taxisoknak, a mentősöknek – és a táskáját meg is találták egy egészségügyi intézmény előtt.

A kutatás tovább folyt, míg végül olyan információhoz jutottak a nyomozók, mely meghozta az áttörést. Az egyik buszvezetőtől megtudták, hogy a gyereket este 7 óra után látta leszállni az Astoriánál a 9-es buszról. Gallert Zsolt százados az Astoria környékére irányította kollégáit, Pócs Krisztián r.törzszászlós és Ludescher Levente r.törzszászlós pedig épségben meg is találták a kislányt a Múzeum körúton” – olvasható a posztban. A Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozóinak a gyermekotthon nevelői köszönőlevelet is küldtek a gyors megtalálásért.

Még több szerencsés végkifejletű sztori

eltűnt gyerek

Fotó: Cameron Readius

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top