nlc.hu
Aktuális

Hatalmas vagyont kapott a felhőkarcolós balesete után

Tamás hatalmas vagyont kapott a felhőkarcolós balesete után Amerikában

A magyar férfi kilenc évvel ezelőtt egy nógrádi faluból indult útnak Amerikába. Ott azonban olyan dolog történt vele, amire maga sem gondolt.

„Egy ötvenszintes felhőkarcoló építésén dolgoztam Manhattan közepén, ahol ács és asztalos feladatokat kellett végeznem. A nem megfelelően rögzített létra azonban kicsúszott alólam, így közel négy méteres magasságból leestem. A hátam és a nyakam sérült meg, utóbbit meg is műtötték. Hála Istennek, mára szinte teljesen felgyógyultam, de hosszú és rögös út vezetett idáig. Heti háromszor jártam fizikoterápiára, és számos más kezelés is kellett hozzá” – emlékezett vissza a Blikknek Jónás Tamás.

felhőkarcoló, baleset

A kép csak illusztráció (Fotó: Pexels)

A férfi azt mesélte, hogy a cégnél próbálták elhárítani a felelősséget: azzal védekeztek, hogy munkaidőn kívül történt a baleset, de ő ezt nem hagyta annyiban. Megkereste a népszerű sztárügyvédet, Rónai Pétert, aki végül elérte, hogy a bíróság a közelmúltban rekordösszegű kártérítést, kétmillió dollárt, azaz nagyjából 620 millió forintot ítéljen meg nekik.

A férfi egész családja már Amerikában él, Tamásnak az a terve, hogy elviszi a családtagjait egy nagyobb nyaralásra, de majd jótékonykodni is szeretne.

(Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top