nlc.hu
Otthon

Busz hajtott át egy biciklisen, de túlélte

Millimétereken múlott a biciklis élete, hajmeresztő balesetet úszott meg – videó

Hihetetlen szerencséje volt a kerékpárosnak.
bicikli

Hajmeresztő balesetet úszott meg egy biciklis Argentínában, Mendoza városában, millimétereken múlt, hogy nem hajtott át rajta egy távolsági busz – számolt be az RTL Híradó. A férfi egyenesen haladt az úton, amikor elütötte egy jobbra kanyarodó busz, a buszvezető ugyanis nem vette észre, hogy a kerékpáros egyenesen menne tovább. Millimétereken múlt, hogy nem került a jármű kerekei alá.

A buszvezető elütötte a biciklist, de az eset után, csodával határos módon a kerékpáros egyszerűen kikúszott a busz alól, és odébb sétált.

Azonnal átfutott az agyamon, hogy a busz nem fog megállni, úgyhogy gyorsan alávetettem magam. Nem próbáltam meg kikúszni, amíg meg nem áll, mert tudtam, hogy akkor elkapnak a kerekek” – nyilatkozta a kerékpáros, aki karcolásokkal úszta meg a gázolást. Mindössze a nyakán és a lábán sérült meg, a kerékpárja azonban ripityára tört. A biciklis a történtek ellenére nem haragudott meg a sofőrre, aki valószínűleg nem látta őt, mivel a jármű holtterében volt.

Még a hét elején történt a baleset, de csak most hozták nyilvánosságra a térfigyelő kamerák felvételeit.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top