nlc.hu
Aktuális

A Wahorn-botrány miatt kiszállt a műsor egyik szponzora

A Wahorn-botrány miatt kiszállt az egyik szponzor Lakatos Márk műsorából

Wahorn András kijelentései miatt az Electrolux nem támogatja tovább a Konyhanyelv további részeit.
Wahorn András

Kihátrál az egyik szponzor Lakatos Márk főzős-beszélgetős műsora mögül, miután a Konyhanyelv című műsor negyedik adásban az egyik vendég, Wahorn András a pedofíliát, a gyerekek elleni szexuális erőszakot relativizáló kijelentéseket tett.

A Hetek megkeresésére az Electrolux közölte, hogy teljes mértékben elhatárolódnak Wahorn András kijelentéseitől, „az minden szempontból ellenkezője annak, amit az Electrolux vállalati értékeiben, hitvallásában képvisel”.

Ezért arra kérték a készítőket, hogy a cég logóját távolítsák el a videóból, a vállalat pedig azt a döntést hozta, hogy a Konyhanyelv további részeit nem támogatja.

Mint arról mi is beszámoltunk, a műsorban Csákányi Eszter színész elmesélte, hogy 8 éves korában az uszodában egy idősebb férfi benyúlt a bugyijába és megérintette a nemi szervét. Wahorn András az eset kapcsán azt mondta, hogy egy kislány bugyijába nyúlni „helytelen”, de nem erőszak.

A botrány hatására később Wahorn András a Facebookon azt írta: elítéli és súlyos bűnnek tartja a pedofíliát.

(Kiemelt kép: MTI/Koszticsák Szilárd)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top