nlc.hu
Aktuális

Eladta a LifeTV-t Kelemen Beatrix

Eladta a Life TV-t és az Ozone TV-t Mészáros Lőrinc volt felesége

Kelemen Beatrix cégét felvásárolta a Progresss Media.

Bővíti médiaportfólióját a Progress Media Hungary Kft. – tudatta a Media1-el a Vaszily Miklós társtulajdonában lévő, de Mészáros Lőrinc-közeli médiavállalat kedden. A döntés értelmében a Kelemen Beatrix által irányított Media Vivantis Zrt.-t megvásárolja a cég, ami azt jelenti, hogy a milliárdos üzletember volt felesége eladja a Life TV-t és az Ozone TV-t, ahol tavaly nyár óta Hajdú Péter a vezérigazgató.

lifetv

Life TV

 „A Life TV és az Ozone TV megvételével évtizedes múlttal, erős branddel és stabil nézőközönséggel rendelkező tematikus tévécsatornákkal bővül a Progress Media televíziós portfóliója, kiegészítve a közéleti tematikájú Pesti TV-t. Célunk, hogy ezzel az egyedi, főként saját gyártású műsorokra építő televíziós portfólióval a Progress Media a hazai televíziós piac meghatározó szereplőjévé váljon. A menedzsment munkájával elégedett vagyok, továbbra is számítok Hajdú Péter vezérigazgató munkájára” – részletezte Vaszily Miklós, akinek a cége működteti többek között a Pesti TV-t is.

Kelemen Beatrix megköszönte a munkát. „Az elmúlt két évben mind a Life TV, mind az Ozone TV konszolidálta pozícióját a hazai tévés piacon. Emellett arculatváltásuk is sikeres volt. Köszönöm a Life TV és az Ozone TV munkatársainak a közös munkát.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top