nlc.hu
Sztárok

Várkonyi Andrea és Joshi Bharat Mészárosék mozaikcsaládjában

Várkonyi Andrea és Joshi Bharat egy család lettek, összekötik őket Mészáros Lőrincék gyerekei

A két tévésztár régóta jóban van, kapcsolatuk most még szorosabb lehet a Mészáros család jóvoltából.

Mindig jó barátságot ápolt egymással a két tévés, akiknek útjai rendre keresztezték egymást, most pedig a magánéletük is összefonódott: Várkonyi Andrea Mészáros Lőrinc feleségeként, Joshi Bharat pedig az üzletasszony párjaként lett a mozaikcsalád tagja – írja a Story magazin.

Várkonyi Andrea és Joshi Bharat

Várkonyi Andreáék esküvője után a napokban fény derült Joshi Bharaték boldogságára is – Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: (b): Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu /// (j): Life TV

A Mészáros házaspár tavaly szeptemberi válása Kelemen Beatrix életében is sorsfordító volt. Nem véletlen, hogy a sorselemző-műsorvezetővel egymásra hangolódtak. A felcsúti Hírlap egy korábbi cikkéből ugyanis kiderül, hogy Kelemen Beatrix is spirituális beállítottságú.

A két tévésztár régóta jóban van, kapcsolatuk most még szorosabb lehet a Mészáros család jóvoltából. A Mészáros gyerekek, akik már felnőttek, sikeresek, jó kapcsolatot ápolnak édesanyjukkal és édesapjukkal, a Story magazin értesülései szerint ez a válás után sem változott, mi több, szüleik új párjával is jóban vannak. 

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Olvass még Várkonyi Andreáékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top