nlc.hu
Aktuális

Kóbor Jánosért hív imára az Omega

Imádkozásra kéri a rajongókat az Omega

A kórházban lábadozó Kóbor János gyógyulásáért hirdet közös imádkozást az Omega együttes.

Közös imádkozásra, rágondolásra hívja rajongóit az Omega.  Mindenkit arra kérnek, hogy november 20-án, szombaton este 10 és 11 óra között küldjék a pozitív energiákat a zenekar – kórházban gyógyuló – frontemberének, Kóbor Jánosnak. Az énekes ugyanis napok óta orvosi segítséggel próbálja leküzdeni a koronavírust. 

Hírzárlatot rendelt el a család Kóbor János körül

Kóbor János zenésztársa reméli, hogy frontemberük nemsokára hazamehet a kórházból (fotó: Profimédia)

Kóbor november közepén került kórházba, állapotáról nem sokat tudni, menedzsere csak azt árulta el, hogy eddig a SOTE Pulmonológiai Klinikáján kezelték az énekest, nemrégiben pedig a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára szállították át.

Zalatnay Sarolta pedig arról beszélt nemrég, hogy korábban oltásellenes volt, de hamar megváltozott a véleménye, miután a baráti körének tagjai, a családja és kollégái sorra kapták el a vírust. „Ekkor beláttam, hogy menni kell oltakozni. Pont Meckyvel beszéltem erről, és ő kérdezte, miért döntöttem emellett. Szerettem volna magamat, a lányomat, a környezetemet és a rajongóimat is védeni a koncerteken. Döbbenten hallottam korábban, hogy ő nem oltatta be magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top