nlc.hu
Aktuális

Véget ért Szabó Franciska kapcsolata

Véget ért az exatlonos Szabó Franciska kapcsolata, szakított 20 évvel idősebb párjával

Szabó Franciska Amerikában ismerte meg a 20 évvel idősebb férfit, de kérészéletű volt a szerelmük.

Szabó Franciska már az Exatlonban is többször hangoztatta, hogy Amerikában képzeli el az életét és szeretne pankrátor lenni – bejöttek az elképzelései, hiszen nemrég hosszútávú szerződést írt alá.

„Leigazoltak az LFC-be, ott a nők fehérneműben birkóznak, ez nagyon sok embert vonz be. Már volt is egy nagyon sikeres halloween-show-m…. A rendező és a producer nagyon elégedett volt velem, kaptam egy egy évre szóló szerződést” – mondta a Palikék világa című műsorban, ahol többek között azt is elárulta, hogy 20 évvel idősebb párjával véget ért a kapcsolata. 

„Nagyon sokat segített a helyi konditerem edzője, akivel később kapcsolatba is kerültem: átköltöztem hozzá. Jó volt a viszonyunk, megértett engem, idősebb volt nálam 20 évvel. Viszont tudtuk, hogy ha nekem jön a lehetőség, valószínűleg el fognak válni az útjaink. Én közöltem is vele, hogy nekem, amíg ilyen fiatal vagyok, nem a kapcsolat a prioritás. Ő pedig megértette ezt, és támogatott végig. Sajnos a kapcsolatunk véget ért, mert felköltöztem Las Vegasba, de a baráti viszony megmaradt köztünk. Nagyon sokat köszönhetek neki” – részletezte Szabó Franciska.

szabó franci

Szabó Franciska (Fotó: Palikék világa)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top