nlc.hu
Aktuális

Rollerest gázoltak el

Átgurult a zebrán, elütötték a rollerest

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba az elütött lányt.
roller

A zebrán gázoltak el egy rollerest Budapesten a Hungária körúton – számolt be a Tények. Az autós éppen egy szirénázó mentőt engedett el, amikor pirosra váltott a lámpa. Ezt a sofőr nem vette észre, a gyalogosok viszont már elindultak. A rolleres lány a villanyoszlop takarásából gurulhatott át, akit a kocsi elsodort. Lerepült a rollerről és a motorháztetőnek csapódott, majd az útra zuhant. Nem volt rajta bukósisak.

Súlyos sérülésekkel vitték kórházba. “Eszméletlen állapotban volt, koponyasérülést és végtagtöréseket szenvedett. Helyszíni életmentő beavatkozások után azonnal a sürgősségi osztályra szállították” – mondta el Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője. A mentősök egy órán keresztül küzdöttek azért, hogy stabilizálják az állapotát.

A Tények úgy tudja, még vizsgálják, hogy ki hibázhatott, a rollert ugyanis át kellett volna tolni a zebrán, mivel a rollerre ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a biciklire.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top