nlc.hu
Aktuális

Friss fotó Bereczki és Szinetár Dóra lányáról

Friss fotó Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra lányáról: 14 éves lett Zorka

Zorka már igazi nagylány!

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán lányát nagyon ritkán láthatjuk, hiszen a szülők korábban megegyeztek, hogy nem mutogatják a közösségi oldalaikon. Ehhez mindketten tartják magukat, ám a színésznő néha mégis posztol Zorkáról, viszont csak úgy, hogy az arca nem látszik. 14 éves lett a lányuk, ezért Szinetár Dóra megosztott egy közös képet.

„14 éve a mai napon lettem lányos anyuka. Sosem gondoltam, hogy ekkora felelősség, ilyen rácsodálkozás, ennyi új élmény jár majd ezzel. 14 éve ámuldozok. Hogy milyen másként gondolkodik, mennyire máshogy működik, mennyire más az ízlése, mennyire szabad és független, és mégis mennyire az enyém, és milyen nagyon hasonlít rám. Végtelen hálás vagyok a Jóistennek, hogy megkaptam őt, hogy végül minket választott és jött, és itt van, mindig láthatóan, mindig hallhatóan és mindig érezhetően itt van! Velünk! Nagyon Boldog Születésnapot Neki! Édes »kicsi« Zorkám!!!” – írta közösségi oldalán a színésznő, aki egyből tisztázta, hogy a lánya engedélyt adott a megjelenésre.

szinetár dóra lánya zorka

14 éves lett Szinetár Dóra lánya (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top