nlc.hu
Sztárok

Megmutatta ritkán látott lányát Szinetár Dóra

Már ilyen nagy Szinetár Dóra lánya, friss fotón Bereczki Zorka

Megmutatta ritkán látott lányát a színésznő.

Szinetár Dóra a Lánygyermekek világnapja alkalmából büszkén posztolt 14 éves lányáról. A háromgyermekes színésznő friss fotón mutatta meg a közösségi oldalán a Bereczki Zoltánnal közös gyermekét, Zorkát.

Szinetár Dóra

Bájos fotót osztott meg kamaszlányáról Szinetár Dóra (Forrás: RTL Klub / Életünk története – videó)

„Ma van a Lánygyermekek világnapja. Ő az én kis-nagy lányom. Szabad, független, nyitott, elfogadó, érdekli a világ, szereti az embereket, éli a jelenét és várja a jövőjét. Csodálatos helyzetben van, mert tanulhat, bármilyen hobbit kipróbálhat, ami érdekli, és majd a szíve választottjához mehet feleségül, ha szeretne. A föld lakosságának azonban jelentős része lánygyermekként nem ilyen szerencsés. (…)” – írja a bejegyzésben Szinetár Dóra.

Édesapja szerint a lányuk nagyon hasonlít Szinetár Dórára – ezt Bereczki Zoltán árulta el a Sztárban Sztár egyik tavalyi adásában. Akkor a következőket mondta Zorkáról: „A 90-es évek elején én is pont úgy néztem ezt a klipet (a Buli után a takarítás címűt – szerk.), mint bárki más. És most újranéztem. Egy kicsit nyilván elérzékenyültem, mert a 15 éves Szinetár Dóra nagyon hasonlít az én most 13 éves kislányomhoz.”

Olvass még Szinetár Dóráról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top