nlc.hu
Sztárok

Bereczki Zoltán kislánya az anyjára hasonlít

Megvan, kire hasonlít Bereczki Zoltán 13 éves kislánya

Bereczki Zoltán szerint egy az egyben édesanyjára hasonlít Zorka.

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra már a kislányuk születésekor eldöntötték, hogy nem mutatják meg a nyilvánosságnak, szeretnék megóvni Zorka privát életét. Ez jól sikerült, hiszen a mai napig nem tudják a rajongók, hogy néz ki a kislány, a szülők ritkán mutatnak róla fotót, akkor is csak hátulról látható. A színész azonban a tegnapi Sztárban Sztárban elárulta, 13 éves lánya nagyon hasonlít az édesanyjára – ezt pedig Curtis Szinetár Dóra-produkciója után osztotta meg a nézőkkel.

Bereczki Zoli bajban volt a pontozással és az értékeléssel, hiszen mégiscsak volt feleségéről kellett beszélnie. „A 90-es évek elején én is pont úgy néztem ezt a klipet, mint bárki más. És most újranéztem. Egy kicsit nyilván elérzékenyültem, mert a 15 éves Szinetár Dóra nagyon hasonlít az én most 13 éves kislányomhoz, és nagyon vártam ezt a produkciót” – árulta el a zsűritag, aki végül 7 pontot adott Curtisnek. 

A többi zsűritag, Tilla, sőt, még a versenyzők is többször oda-odaszóltak Bereczkinek, kérdezve tőle, hogy milyen volt ennyi idősen az exfelesége, sikerült-e a rappernek levenni a mozdulatait, mire csak annyit mondott, hogy ennyi idősen még nem ismerte Szinetár Dórát, szóval erre nem tud válaszolni. Egyébként nagyon jól viselte a zrikát, leginkább nevetett rajta, nem vette komolyan a beszólásokat.

bereczki zoltán

Bereczki Zoltán (Fotó: Sajtószoba)

Ez is érdekelhet: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top