nlc.hu
Aktuális
Verekedés volt fóti ügyeleten: a támadó került kórházba

Balhé a fóti ügyeleten: megverte a támadóját a testépítő orvos

Rátámadtak a fóti ügyeletes orvosra, de végül a támadót szállították kórházba.
Orvos a rendelőben ír

Rátámadtak az ügyeletes orvosra szombaton Fóton, ám a civilben testépítő Lestár Ferenc nem hagyta magát, így végül a támadóját szállították kórházba – számolt be a Bors.

Egy házaspár először péntek éjjel kereste telefonon, hogy másnap írjon fel gyógyszert a feleség vérnyomására. A orvos közölte, hogy erre a szombati ügyeletben nincs lehetőség, ez háziorvosi feladat. Ezután a férj szombaton ismét telefonált, majd feleségével személyesen is megjelentek az orvosnál. Lestár Ferenc elmondása szerint a nő szidta a rendszert és az orvosokat, azt állította, hogy megtagadták tőle az ellátást, majd kitalálta, hogy nem is vérnyomásával van baj, hanem köhög.

Az ügyeletes orvos elmondása szerint vitatkoztak, majd a nő nekilökte a szekrénynek, ő pedig ellökte magától a támadóját. Ezt követően dulakodás alakult ki, a férfival szemtől szemben bokszolt az orvos, közben a nő hátulról rugdosta. Lestár Ferenc kiszaladt a nyílt térbe, becsukta az épület ajtaját, de a támadók egyike berúgta az üveget. A férfi újra megsorozta a fejét, ő pedig ismét visszaadta. Végül elgáncsolta a férfit, majd az orvos beismerte, hogy „ráfogtam a férj fejét az ott parkoló autójukra, majd néhányszor hozzávertem”.

A támadók megvárták a rendőröket, és maguk is hívogatták a 112-t. A mentők koponyasérüléssel szállították kórházba a férjet. Az orvos azt mondta, nem ez volt az első eset, hogy rátámadtak munka közben. Ellene nem indult büntetőeljárás, de benne van a pakliban, hogy kirúgják.

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pexels/RODNAE Productions)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top