nlc.hu
Aktuális

Gyerekbántalmazással viccelődött a Sláger FM

Gyerekbántalmazással poénkodott egy posztban a Sláger FM

A rádió azóta elnézést kért, és el is távolította a problémás bejegyzést.

Ha én úgy beszéltem volna a szüleimmel, ahogy manapság a gyerekek, nem lennék itt, hogy megosszam ezt a posztot

– tett közzé egy posztot ezzel a szöveggel szombaton délután a Facebook-oldalán a Sláger FM. A bejegyzésre hétfő délelőttig 2,3 ezer lájk érkezett, és majdnem 390-en osztották meg, több mint 200-an pedig kommentben reagáltak rá, és ugyan voltak, aki egyetértéssel fogadták a bejegyzést, a hozzászólók közöl sokan kritizálták a rádiót, amiért a gyermekbántalmazást viccelődve kezelik. A Telex rá is kérdezett arra, hogy hogy ki a felelős a bejegyzésért, vagy hogy elnézést kérnek-e a bántalmazottaktól, amiért ezen viccelődtek.

Gyermekbántalmazás

Fotó: Getty Images

„A Sláger FM elítéli a gyermekbántalmazás minden formáját. Ahogy a Sláger FM egyetlen posztjával, így ezzel sem állt szándékunkban bárkit is megsérteni, rossz érzést kelteni, amelyért ezúton is elnézést kérünk. A posztot eltávolítottuk. A jövőben kiemeltebb figyelmet fordítunk arra, hogy mely téma és milyen feldolgozásban kerül megosztásra közösségi felületeinken” – érkezett válasz. 

A Telex a kérdéseit elküldte a TMC kommunikációs cégnek is, amely több ismert, Sláger FM-en is műsort vezető híresség kommunikációját is ellátja, és azt szerettük volna megtudni, hogy ők tudnak-e azonosulni a Sláger FM posztjával, esetleg jelezték-e munkahelyük felé, hogy ez számukra kellemetlen, és ha igen, milyen következménnyel, de a TMC a Sláger FM kommunikációját is ellátó ügynökséghez irányították az újságírót a megkereséssel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top