nlc.hu
Aktuális

Liptai Claudia a beach body-ról

Liptai Claudia először mindig furán érzi magát, amikor fürdőruhába kell bújnia

Míg a mestercukrászt egy cseppet sem zavarja, hogy hamarosan itt a strandidő és vele a fürdőruhaszezon, Liptai Claudiának nem éppen ez az időszak a kedvence.

Hamarosan beköszönt a nyár és ezzel együtt a strandidő is, így sokan már gőzerővel készülnek, hogy elérjék a beach bodyt. Éppen ezért ezt a témát is alaposan körbejárta Liptai Claudia és Pataki Ádám – a műsorvezető nem kifejezetten rajong ezért az időszakért.

Liptai Claudia bikini beach body

Fotó: RTL Magyarország

„Ilyenkor már minden tele van azzal, hogy ki, milyen lelkesen készül a beach bodyra. Kicsit zavar, mikor azt látom, hogy mindenki előrébb tart ebben, mint én… de ez évek óta így van – mondta viccelődve Liptai Claudia, akinek minden évben kell egy kis idő, mire megszokja a fürdőruhaszezont. – Minden évben elutazunk Görögországba egy nagy, közös, családi-baráti nyaralásra. Ott is mindig az van, hogy az első alkalommal, amikor fürdőruhába bújok, furán érzem magam. Olyan idegen az egész, előtte hónapokig hosszú ruhába voltunk bugyolálva, a jó időben pedig bikiniben lehet rohangálni. Kell egy kis idő, mire ezt megszokom, de a második naptól általában ez már nem okoz gondot” – árulta el a műsorvezető, akinek férje sosem tapasztalt hasonló nehézségeket, ha strandolásról van szó.

„Sose éreztem, hogy problémát jelentene az, hogy fürdőnadrágra kell vetkőzni. Engem ez nem zavart. Az viszont igen – legyen az évnek bármilyen szakában – amikor azt érzem, hogy felszaladt kicsi és szinte feszül a bőröm. Olyankor igyekszem visszavenni és jobban odafigyelni a táplálkozásra. Ezt elkerülendő most is jobban figyelek arra, hogy mikor, mit eszem és amennyire az időm engedi, úszással, futással teszek az egészségemért” – mondta az ÉdesKettesben Pataki Ádám.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top