nlc.hu
Aktuális

Liptai Claudia és lánya Gesztesi Károlyra emlékeznek

Liptai Claudia: “Karcsi képéhez értünk, és megállíthatatlanul sírni kezdtem”

A színésznő lányával A padlás jubileumi előadásán járt.

Szombaton volt A padlás című musical ezredik előadása, melyre Liptai Claudia is elment a lányával, Gesztesi Pankával. A musicalben anno Panka édesapja, a 2020 januárjában elhunyt Gesztesi Károly is játszott, így Kaszás Attila mellett róla is megemlékeztek, amikor a Fényév Távolság című dal kíséretében levetítették az elhunyt színészek fotóit.

“Későre jár, tudom – írta Liptai Claudia az Instagramon. – De a mai este élménye nem időhöz van kötve. Az 1000. Padlás. Meghívták Pankát, mert mindenki, aki részt vett valaha az elmúlt 33 év alatt az előadásban emlékplakettet kapott. Amikor felcsendült Kaszás Attila hangján a Fényév távolság, majd levetítették a színészeket akik már nincsenek köztünk, és Karcsi képéhez értünk, megállíthatatlanul sírni kezdtem. Megfogtam Panka kezét, és néztem a kis arcocskáját, amin végiggördültek a könnycseppek. Aztán az én bölcs lányom odasúgta: Tudod, anya az ilyen darabok segítik az elfogadást, látni , hogy mennyire szerették a Papikát és, hogy majd egyszer újra találkozunk.” 

Liptai Claudia: "Karcsi képéhez értünk, és megállíthatatlanul sírni kezdtem"

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top