nlc.hu
Aktuális

Exatlon: talpig saras lett Nagy Réka

Exatlon: Nagy Rékát is bevonták a versenyzők, tiszta sár lett a riporter

Nagy Réka sem úszta meg a saras pályát.

Ma este az előnyért vívott harcot láthatják az Exatlon All Star nézői, ahol sárban biztosan nem lesz hiány. A versenyzőknek bőven kijutott belőle, de gondoskodtak róla, hogy a műsor online riportere, Nagy Réka se maradjon tiszta a nap végére. 

,,Hihetetlen volt, hogy a játékosok ennyire lazán kezelték már ezt és belevetették magukat egyből a sárba, helyesek voltak, nem foglalkoztak semmivel, csak a versennyel. Nekem nagyon tetszett” – árulta el Nagy Réka az nlc-nek, majd azt is elmondta, hogy azért eléggé meglepődött, amikor őt is bevonták a versenyzők.

nagy réka exatlon

Nagy Rékát nem kímélték a versenyzők (Fotó: TV2)

,,Viccelődtünk vele, hogy majd forgatás után megölelgetnek, de aztán Geri az egyik interjú közben élesben is megtette” – mondja Réka. A riporter arra is kitért, hogy bár tetszik neki a pálya, inkább nem próbálná ki. ,,Meghagyom ezt a versenyzőknek, lenyűgöző az ő teljesítményük. Nincs számukra lehetetlen. Ha valamit kipróbálnék, akkor azok inkább a vizes pályák, leginkább a tengeri.”

Elárulta továbbá, hogy érzi magát Dominikán és hogy telnek a forgatási napok. ,,Szuper a hangulat, nagyon jó a csapat, élvezhető a verseny, nem kívánhatnék ennél jobb stábot. Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen csapattal élhetem meg ezt a kalandot” – áradozott Réka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top