nlc.hu
Sztárok

Nagy Réka idei első villantása

Bikinis popsifotóval kívánt BÚÉK-ot Nagy Réka

Talán ezzel azt akarta jelképezni, hogy előretart 2022-be, s nem néz visszafelé.

Nagy Réka már napok óta Dominikán tartózkodik, január 3-án ugyanis elstartol az Exatlon Hungary All Star. A TV2 sportreality-jének riportere így a szilvesztert is ezen a meseszép helyszínen töltötte. Nem meglepő, hogy egy tengerparti fotóval kívánt boldog új évet a közösségi oldalán.

Nagy Réka

Nagy Réka Dominikáról küldte az újévi jókívánságait – Fotó: Sajtószoba

A homokban sétálós, bikinis képén azonban hátulról kapták le Nagy Rékát, így a követői a formás popsijában is gyönyörködhetnek. “Hálás vagyok Érted 2021! Gyere 2022! Köszönöm, hogy itt vagytok velem! Boldog Új Évet Nektek!” – írta a fotóhoz.

A Dancing with the Stars-ban is bizonyító modell, műsorvezető egyébként hatalmas kihívásként éli meg az új munkáját: “A korábbi műsorvezetői, riporteri tapasztalataimból igyekszem majd meríteni, de alapvetően is nyitott, érdeklődő embernek tartom magam. (…) A modellmunkáim miatt az utazás nem áll messze tőlem, volt olyan is, hogy több hónapot voltam távol az otthonomtól, így nem tartok attól, hogy egy kis időre a Dominikai Köztársaságba költözöm“.

Olvass még Nagy Rékáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top