nlc.hu
Sztárok

Nagy Réka előző kapcsolata

Nagy Réka négyszer ment vissza a volt párjához

Nagy Réka nagyon nehezen zárta le az előző kapcsolatát.

A Dancing with the Stars előző részében egy kortárs táncot kellett bemutatnia a pároknak, ami az elengedésről szólt. Nagy Réka a mai napig nehezen beszél előző kapcsolatáról, ami tele volt hullámvölgyekkel, de rengeteg érzelem is jellemezte. A modell elcsukló hangon beszélt a szakításáról a Storynak. 

,,Egy igazi szerelem volt a maga szépségeivel és hullámvölgyeivel, azonban sosem volt kérdés, hogy szerettük-e egymást a párommal. A végén, az utolsó egy évben viszont azzal szembesültem, hogy a jövőképünk nem ugyanaz, és sajnos nem voltam elég, hogy bizonyos dolgokban megváltozzon. Csak néhány dologban kellett volna, és nem is miattam, hanem kettőnkért. Dühös voltam és haragudtam rá, hogy hagyta elengedni a kapcsolatunkat. Végül kiléptem belőle, de nem szívből tettem, hanem észből. Nehéz volt újraélni ezeket az érzéseket” – mesélte Nagy Réka, aki négyszer zárta le a kapcsolatát, majd ment vissza volt párjához.

További részletek a ma megjelent Story magazinban:

Story magazin

Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top