nlc.hu
Aktuális

Az Exatlon Hungary All Star versenyzői

Ők a január elején induló Exatlon Hungary All Star versenyzői

Bejelentették a TV2 sportrealityjének Bajnokait és Kihívóit. Az eddigi legkeményebb harc vár a versenyzőkre.

Hamarosan kezdetét veszi az Exatlon Hungary All Star – A végjáték. A TV2 népszerű extrém sportrealityje január 3-án tér vissza a képernyőre. Ezúttal az egykori játékosokból álló csapatok küzdenek meg egymással, az eddigi legkeményebb harc vár a versenyzőkre. Tíz Bajnok és tíz Kihívó kezdi meg a mindent eldöntő összecsapást a Dominikai Köztársaságban, ahol új pályák, új kihívások és soha nem látott játékelemek várnak a versenyzőkre. 

Exatlon Hungary All Star

Új pályákkal és új kihívásokkal jön az Exatlon Hungary All Star! (Fotó: Sajtószoba)

A Bajnokok csapatában ott lesz a kick-boksz világbajnok Rákóczi Renáta; az első évad legjobb férfi versenyzője, az ifjúsági olimpiai bajnok magyar párbajtőröző, Esztergályos Patrik és az olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó, Ungvári Miklós. A pirosakat erősíti a második évad női győztese, Dr. Busa Gabriella is; visszatér a strandröplabdás Szabó Dorka és a fitness-világbajnok Kocsis Alexandra is, de pályára lép majd a BMX világbajnok Kempf Zozo is. Hozzájuk csatlakoznak még az idén, a harmadik évadban bizonyító Bajnokok: a focista Ujvári Iza, a műugró Somhegyi Krisztián és a karatés Virág András.

Exatlon Hungary All Star

A Bajnokok csapata az Exatlon Hungary All Star-ban (Fotó: Sajtószoba)

Akik pedig mindent megtesznek, hogy a Kihívók diadalmaskodjanak: az első évad győztese, Huszti Kata; a három éve váll-sérülése miatt távozó Salander Dorina; a nagy esélyesnek tartott Szabó-Thomka Hanna; a csupa-szív Kása András; a gladiátori elszántsággal küzdő Mischinger Péter és az első évadban idő előtt búcsúzó Rozs Gergely. A Kihívók csapatában újra bizonyíthat Pap Dorci és Novák Zalán is. Mindketten győzni szeretnének a Dominikai Köztársaságban, ahogy a harmadik évad két legjobbja, Szente Gréta és Herceg-Kis Bálint is.

Exatlon Hungary All Star

A Kihívók csapata az Exatlon Hungary All Starban (Fotó: Sajtószoba)

A TV2 népszerű extrém spor realityjének történetében 2022. január 3-án új fejezet nyílik. Minden eddiginél kiélezettebb párharcokra, feszült helyzetekre és rengeteg meglepetésre számíthatnak a nézők és az is eldől, ezúttal a Bajnokok vagy a Kihívók szurkolói örülhetnek majd a végső győzelemnek.

Olvass még az Exatlon Hungaryről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top