nlc.hu
Sztárok

Gyarmati Panka is versenyez a Ninja Warriorban

Az Exatlon sztárja is versenyez a Ninja Warriorban – Gyarmati Panka kemény megpróbáltatások után jutott fel a csúcsra

Gyarmati Panka sikereihez vezető útja nem volt zökkenőmentes.

Gyarmati Pankát az Exatlon Hungary első évadában ismerhették meg a nézők, hamar közönségkedvenccé vált. Mivel a dominikai pályákon nagyon jól teljesített, úgy döntött, hogy a Ninja Warriorban is kipróbálja magát – a mai adásban láthatjuk majd. A műsorokon kívül is sikeres, hiszen Európa-bajnok és junior világbajnok snowboardos: a sikerhez vezető út azonban nem volt könnyű számára, kemény megpróbáltatásokon ment keresztül, mire feljutott a csúcsra.

„Apukám keménységre nevelt, azért is vagyok ilyen bevállalós. Mindig azt mondta, hogy ha elesek, álljak fel és menjek tovább. Ezt igazából kamatoztatni tudtam az élsportban is – mesélte Panka az nlc-nek. – Egy olyan dolgot értem el, amit előttem még egy magyar versenyző sem, viszont sajnos ezt a sikeremet édesanyám már nem élhette meg, előtte ugyanis elveszítettem őt. Az ezt követő fél évben négyszer kerültem kórházba, háromszor műtöttek, innen sikerült talpra állnom és két évvel később megnyertem a világkupát.”

gyarmati panka ninja warrior

Gyarmati Panka (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top