nlc.hu
TV-sztárok

Egymás után szakítanak az Exatlon sztárja

Exatlon: soha ennyi versenyző nem szakított még tévévetélkedő után

Meghökkentő szakítások az Exatlon Hungary háza tájáról.

Szerelemgyilkos lenne az Exatlon Hungary helyszíne, Dominika? Betesz a távolság a versenyzők párkapcsolatának? Soha ennyi versenyző nem szakított még televíziós vetélkedő után, nem beszélve a műsorvezetőről, Palik Lászlóról – írja a Story magazin.

Somhegyi Krisztián kapcsolata sem állta ki a dominikai próbát. Még az első évfordulót sem élte meg korábbi barátnőjével, Ágival, aki még videóüzenetet is küldött a Dominikán versenyző párjának.

Szente Gréta hirtelen szakítása is mindenkit meglepetett, pedig az Exatlon alatt nem győzte hangsúlyozni, mennyire szereti a Magyarországon maradt barátját, és érzésein a több ezer kilométeres távolság sem változtat. A győzelem után mégis szakítottak. 

Móricz Dániel 6 év után mondott búcsút a párjának, pedig már küszöbön állt a lánykérés. Ráadásul már csak azért sem számoltak vele, hogy a dominikai időszak éket ver közéjük, mert nem először töltöttek hónapokat egymás nélkül. Miután azonban Dániel kiesett az Exatlonból, hamar világossá vált számukra, nincs közös jövőjük.

Palik László házasságának 16 év után lett vége. Egyesek szerint a távolság miatt futott zátonyra a kapcsolatuk, mások szerint mindez már csak a következmény volt.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - nyitó

Még több friss sztárhír az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top