nlc.hu
Sztárok

Lánykérésre készül Móricz Dani

Különleges lánykérésre készül az exatlonos Móricz Dani

Móricz Dani nézői kérdésekre válaszolt, az eljegyzésre is sokan kíváncsiak voltak.

Móricz Dani három hét után tért haza Dominikáról, miután alulmaradt a párbajon Imreh Balázzsal szemben. Hálás, hogy részese lehetett a műsornak, semmit nem bánt meg és már alig várta, hogy magához ölelje a szerelmét. Dani nézői kérdésekre válaszolt a kiesése után, többek között arra is kíváncsiak voltak a kommentelők, hogy mikor lép szintet a kapcsolata.

„Nem szeretném lelőni a pontos dátumot, de annyit Fanni is tudhat, hogy szeretném ezt a napot különlegessé tenni. Remélem, hogy hamarosan lesz erre megfelelő alkalmunk”

– árulta el titokzatosan Móricz Dani, aki a verseny alatt többször is lesérült, ám mindig szerencsés volt és hamar felépült. Többször volt mélypontja, mert hiányoztak neki az itthoniak, de a csapata segítségével ezeket is sikerült leküzdenie. A kiesése után elmondta, Somhegyi Krisztiánnak szurkol, hiszen nagyon jó barátok lettek a Dominikán töltött idő alatt, viszont azt is el tudja képzelni, hogy Kocsis Lilkó lesz a végső győztes.

móricz dani és fanni

Móricz Dani (Fotó: Instagram)

Sérülések az Exatlonban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top