nlc.hu
Aktuális

Lezuhant a kisbabát szállító mentőhelikopter

Csoda Philadelphiában: lezuhant a két hónapos babát szállító mentőhelikopter, de senki sem sérült meg súlyosan

Kényszerleszállás után ripityára tört az a mentőhelikopter, ami a pennsylvaniai Chambersburgból szállított egy két hónapos babát egy philadelphiai kórházba. Hihetetlen, de mindenki megúszta súlyos sérülések nélkül.
Mentőhelikopter

A gyereket szállító mentőhelikopter a repülés harminchetedik percében veszíteni kezdett a magasságából annak ellenére, hogy nem csökkent a sebessége. A következő tíz percben majdnem egy kilométernyit süllyedt, így a pilótának nem maradt más választása, mint kényszerleszállással lerakni a gépet – írja a 24.hu.

A helikopter Philadelphia sűrűn lakott nyugati részén egy templom mellett landolt, aztán felborult és darabjaira tört. Mivel a helikopter nem ütközött vezetékeknek, fáknak, épületeknek és más járműveknek sem, az utasok csodával határos módon túlélték a balesetet. A gépen a pilóta, a személyzet másik tagja, a nővér és a két hónapos kislány utazott, senki sem sérült meg súlyosan, ráadásul a babát is sikerült időben kórházba szállítani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top