nlc.hu
Aktuális

Megható levelet írtak a mentősöknek

Egy páciens hozzátartozója megható levelet írt a mentősöknek

A levél írója háláját fejezte ki, amiért a mentősök megmentették a szerettét.
mentő

Megható levél futott be az Országos Mentőszolgálathoz, amelyben arról lehet olvasni, hogy az egyik megmentett páciens hozzátartozója mennyire hálás a kiérkező mentők munkájáért. 

„Soha nem láttam még ilyen szeretettel, türelemmel és lenyűgözően tűpontos precizitással és szaktudással működő embereket. Mint egy tökéletesen összehangolt, fegyelmezett zenekar… És mindezt olyan szeretettel, annyi kedvességgel tették, ahogyan egy Apa fordul a beteg gyermek, az elesett idős ember felé. Azt hittem magamról, hogy erős vagyok. Vagy legalábbis tudok az lenni. Nem. TI vagytok erősek! Én, mi, bárki csak attól tud erős lenni, hogy tudja, van aki vigyáz ránk, van aki őrködik az életünk felett.Ti vagytok azok, Bajtársak! Sosem fogom elfelejteni ezt a kedvességet, ezt a szeretetet, és a legnagyobb félelemben azt a nyugalmat, és biztonság érzetet, amit tegnap a váci mentőállomásról kiérkező Esetkocsi bajtársaitól kaptunk.Köszönöm” – írta levelében P. Petra. Az egész szöveget az Országos Mentőszolgálat is megosztotta a Facebook oldalukon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top