nlc.hu
Aktuális

Saját gyermekét rabolta el egy amerikai pár

Letartóztatták a szülőket, akik eltűntnek hitt kislányukat rejtegették

Az amerikai pártól korábban elvették a felügyeleti jogot.

A most hatéves Paislee Shultis 2019 júliusában tűnt el a New York államban található Cayuga Heightsből. A kislány ekkor nevelőszülőknél élt nővérével, és a rendőrség azt feltételezte, a gyermeket biológiai szülei vitték el, miután nem kapták meg a felügyeleti jogot a lányukhoz. Az apa és az anya ellen végül nem emeltek vádat, a gyermeknek pedig nem sikerült a nyomára bukkanni. Nemrég azonban a rendőrséghez beérkezett egy tipp, hogy valaki a Hudson-völgy térségében rejtegeti a gyermeket, és sikerült is megtalálni őt és szüleit egy saugerties-i családi házban, írja a Telex.

Játékbaba egy üres szobában

Fotó: Getty Images

Az apa, Kirk D. Shultis ugyan először tagadta, hogy velük van a kislány, ám amikor a nyomozók átkutatták a lakást, és a lépcső egy furcsának tűnő pontjára világítva egy takarót vettek észre. Néhány lépcsőfok eltávolítása után rábukkantak egy helyiségre ahol az anya, Kimberly Cooper rejtőzött a a gyermekkel. A rendőrök Coopert és Shultist letartóztatták, és mindkettőjüket megvádolták a felügyeleti jog megsértésével és a gyermek jólétének veszélyeztetésével, Paislee Shultis pedig visszakerült a nevelőszülőkhöz. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top