nlc.hu
Aktuális

Paola Schietekat megerőszakolása Katarban

Megerőszakolták, hét év börtön vár – az áldozatra

Katarban csak a férfi szava számít, meg az, hogy házas volt-e az áldozat.

A 28 éves mexikói Paola Schietekat a katari világbajnokság szervezőbizottságának dolgozott, amikor egy este a munkatársa betört a lakásába, leteperte a padlóra és megerőszakolta, miközben megfenyegette, hogy megöli, ha nem hagyja magát – írja a Naphíre.hu. A nő ezek után dokumentált, amit tudott, elmenekült egy hotelba. Másnap orvosi vizsgálatra ment, igazolást kapott az erőszakról, majd a mexikói konzulon keresztül értesítette a rendőrséget.

Mint kiderült, nem kellett volna. Mivel megadta az adatait, órákkal később visszahívták a rendőrségre és a támadója jelenlétében kihallgatták. A férfi azt állította, intim viszonyban voltak. A vége az lett, hogy házasságon kívüli viszony miatt vádat emeltek – a nő ellen. Még szüzességi vizsgálatot is elrendeltek.

Paola Schietekat

Forrás: YouTube

Schietekat inkább elhagyta az országot – mint fogalmazott, álmai munkája és rémálmai országa volt -, de távollétében is elítélik majd, úgy néz ki, hét év börtönt és száz korbácsütést kap, ha valaha visszatér. Ügyvédje egyébként korábban azt tanácsolta, menjen feleségül megerőszakolójához.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top