nlc.hu
Aktuális

Változékony időjárás várható a napokban

Élvezzük ki, hogy ma még kellemesen süt a nap: péntektől újabb lehűlés és szél várható

Pénteken ismét szelesre fordul az idő.

Csütörtökön végre alig fog fújni a szél!

A legkellemesebb, legkevésbé szeles napja lesz a hétnek a csütörtök, majd pénteken széllel újabb hidegfront jön, írja az Időkép.

időjárás

Fotó: Getty Images

A ködös, párás  reggel után hazánk nagy részén napos, kora tavaszi időre van kilátás, csak délután kezd növekedni nyugat felől a fátyolfelhőzet. A délies szelet ezúttal csak északnyugaton kísérhetik erősebb lökések, máshol mérsékelt, élénk légmozgásra készülhetünk. Délután 8-15 fokig melegedhet a hőmérséklet.

Péntektől jön az újabb lehűlés

Pénteken azonban feltámad az északi, északnyugati szél, és újabb hidegfront érkezik, a légmozgás a Dunántúlon és a középső tájakon erősödhet fel, keleten nem lesz számottevő.

A Dunántúlon viszont egy-egy viharos lökés is előfordulhat. Bár délután nyugat, északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, csak néhol nyugaton és északkeleten alakulhat ki jelentéktelen eső, számottevő csapadék sehol sem várható. A csúcshőmérséklet 7 és 13 fok között alakul. Hétvégére hűvösebb idő jön, a szél pedig továbbra is vendégünk marad. Részletekkel péntek délelőtt jelentkezünk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top