nlc.hu
Aktuális

Kirabolták Angela Merkelt egy élelmiszerboltban

Testőre sem tudta megvédeni, Angela Merkelt kirabolták bevásárlás közben

A volt kancellárasszony szereti maga végezni a bevásárlásait, és ilyenkor testőrök kíséretében járkál a sorok között. Most ez is kevésnek bizonyult: a pénzét és az iratait is ellopták.

Angela Merkel Berlinben a Morsestrasse egyik élelmiszerboltjába tért be, hogy elintézze a bevásárlását. Visszavonulása után is személyi védelem alatt áll, vagyis amikor kimozdul otthonról, testőrök kísérik. Ezúttal a fegyveres kíséret is kevés volt ahhoz, hogy megvédjék őt egy merész tolvajtól, aki elemelte Merkel pénztárcáját, és nemcsak a pénzére, hanem az irataira is szert tett – írja a Telex.

Angela Merkel és testőre bevásárláskor

Angela Merkel a testőrével egy tavaly decemberi bevásárlás közben (fotó: Profimédia)

A lap információi szerint a tolvaj megszerezte Merkel személyi igazolványát, jogosítványát és a bankkártyáját is. A rendőrség konkrétan nem erősítette meg a hírt, azt viszont közölték, hogy csütörtök délután kifosztottak egy 67 éves asszonyt egy Berlin-Charlottenburg  negyedben található élelmiszerboltban. Az áldozat személyesen tett bejelentést a bűncselekményről. Jelenleg a rendőrök a bolt belső videofelvételeit vizsgálják, és remélik, hogy ezek alapján azonosítani tudják a tolvajt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top