nlc.hu
Aktuális

Online ismerkednek Ukrajnában az orosz katonák

Online ismerkednének ukrán nőkkel az éppen az országukat elfoglaló orosz katonák

Az ukrán társkereső oldalakon hirtelen tömegével jelentek meg a harci felszerelésben, géppisztollyal pózoló orosz katonák, akik ismerkedni szeretnének.

Alighogy megérkeztek Ukrajna területére az orosz hadsereg tagjai, sok katona rögtön megjelent a helyi társkereső oldalakon, hogy ukrán lányokkal ismerkedjen. A New York Postnak több ukrán nő is arról számolt be, hogy online orosz katonák próbálják felszedni őket – írja a 24.hu.

Orosz tank

Orosz tank hadgyakorlatozik pár nappal Ukrajna lerohanása előtt (Fotó: MTI/EPA/Orosz védelmi minisztérium sajtószolgálata)

A lapnak nyilatkozó nő elmondta, hogy egy ilyen ismerkedést hazaárulásnak tartana, ezért automatikusan balra húzza a próbálkozókat. Viszont rengetegen voltak, ezért az egyiküknél kíváncsiságból jobbra húzott. Elmondása szerint ezek a srácok is ugyanolyanok, mint bármelyik hasonló korú fiatal: társaságra és szeretetre vágynak. Ezért is furcsa számára elképzelni, hogy odamennek és megtámadják őket. Időközben az orosz katonákat arra utasították, hogy Ukrajna területén kapcsolják ki a mobiljaikat, és mivel ennek eleget tettek, amilyen gyorsan jöttek, olyan gyorsan el is tűntek az ismerkedő oldalakról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top