nlc.hu
Aktuális

Telefonált az M1 élő adásában a kutyapárt szimpatizánsa

Végigtelefonálta a köztévés élő szereplését a kutyapárt szimpatizánsa

Stand-up előadást csinált a köztévés szereplésből Tóth Imre Bruti, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt szimpatizánsa.
Tóth Imre Bruti, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt szimpatizánsa az M1 műsorában

Idén is megkapták az öt-öt percüket a közmédiában az országos listát állító ellenzéki pártok, hogy élőben bemutatkozhassanak. Szerdán a Magyar Kétfarkú Kutya Párt következett.

Az M1 műsorában Tóth Imre Bruti humorista szerepelt, aki nem politikusként, hanem szimpatizánsként mutatkozott be. Megköszönte a meghívást, az mondta, „mi is szívhatjuk itt a szabadság levegőjét”, majd kutyapárt honlapját ajánlotta.

Ezután megcsörrent a telefonja, felvette a hívást, és elkezdődött a show: úgy tett, mint aki a feleségével beszél, akit folyamatosan „kicsim”-nek szólított, és a műsorral mit sem törődve teljesen belefeledkezett a telefonálásba.

Egyebek mellett ilyen mondatok hangzottak el: 

  • „De mondtam, ki is írtam a hűtőre!”
  • „M1, tudod, ahova szoktunk jönni, négyévente, rendszeresen.”
  • „Nem innen vagyok kitiltva, az a Rádiókabaré.”
  • „Vegyél csirke far-hátat, az olcsó, meg olajat, tudod, hatósági áras.”

A műsorvezető egyetlen szót sem szólt az előadás közben, de Tóth Imre csinosnak nevezte, amikor arról magyarázott a telefonba, hogy nem csajozik. Végül a szokásos „te tedd le hamarabb” évődés után véget ért a telefonbeszélgetés, ám ekkor már csak néhány másodperc maradt az időkeretből. 

Négy évvel ezelőtt az MKKP képviselője csirkejelmezben jelent meg a köztévében, és végigkotkodácsolta az ötperces időkeretet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top