nlc.hu
Aktuális

Zámbó Árpy véleménye Nagy Ervin új szerepéről

Zámbó Árpy véleményezte, hogy Nagy Ervin játssza majd testvérét

Először hallott a döntésről Árpy.

Elmondta a véleményét Zámbó Árpy, mit gondol a testvéréről, Zámbó Jimmyről készülő sorozatról és arról, hogy Nagy Ervin fogja alakítani az elhunyt sztárt. 

Zámbó Árpy

Zámbó Árpy

Műsorra tűzte az RTL Klub A király című sorozatot, amelyre Nagy Ervin már gőzerőkkel készül. A főszerepre Ervin családi videók segítségével gyakorol, ráadásul pár régi ruháját is megkapta az énekesnek. Mind ezekről Zámbó Árpynak is megvan a véleménye, és elmondása szerint, még csak nem is tudott róla, hogy ki fog a testvére bőrébe bújni. 

„Fogalmam sem volt, hogy Ervin alakítja majd a testvéremet. Most hallok erről először. A csatorna minden esetben az örökösökkel, azaz Jimmy özvegyével és a gyerekekkel egyeztet, ők pedig nem szóltak nekem a fejleményekről. Egyébként azt gondolom, Ervin nagy fába vágta a fejszéjét. Persze, biztosan tisztában van azzal, mire vállalkozott, tehetséges színésznek tartom, de ez nem egyszerű feladat. Reméljük a legjobbakat” – nyilatkozta a Story magazinnak Árpy. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top