nlc.hu
Aktuális

Hamis meztelen képekkel gyötörték a 15 éves lányt

Hamis meztelen képekkel gyötörték, mielőtt öngyilkos lett

Nagybátyja számolt be arról, hogyan bántották 15 éves unokahúgát addig, amíg már nem bírta tovább.

Iskolatársai fiktív pornóval zsarolták, mielőtt néhány hete végzett magával egy 15 éves ausztrál lány – derült ki a fiatal nagybátyja által írt levélből – olvasható a Daily Mailen. A LinkedIn oldalon közzétett esszében a lány nagybátyja számolt be arról, hogy unokahúgát, Matilda „Tilly” Rosewarne-t hét évvel halála előtt kezdték el zaklatni iskolatársai.

szomorú lány

Képünk csak illusztráció (Forrás: Pixabay)

Kegyetlenkedéseik részét képezte többek közt néhány hamisított meztelen fotó a lányról, amiket  Snapchaten és egy európai pornóoldalon is terjesztettek. Matildára idén február 16-án találtak rá rokonai, köztük kishúga bathursti otthonuk hátsó kertjében, ahol felakasztotta magát. Nagybátyja szerint azért végzett magával, mert 

fáradt, a végletekig kimerült volt és teljesen megtört. Egyszerűen nem tudott tovább küzdeni.

A gyászoló családnak tovább fájdította a szívét, hogy néhány nappal a tragédia után ugyanazok, akik életében bántották Matildát, halálával kapcsolatban poénkodtak a közösségi médiában.

Ha te, vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top