nlc.hu
Aktuális

Eltemették az öngyilkos vajai diákot

Utolsó útjára kísérték a 16 éves Gábort, aki az iskolai zaklatások miatt vetett véget az életének

Osztálytársai is részt vettek 16 éves Gábor temetésén, aki az iskolai zaklatások miatt lett öngyilkos.
Gyertyák

Az egész országot megrázta annak a 16 éves vajai fiúnak a tragédiája, aki az iskolai zaklatások miatt lett öngyilkos Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Gábort csúfolódások és gúnyolódások kergették a végső döntése felé, és ebben kulcsszerep jutott több osztálytársának is.

A Blikk információi szerint a 16 éves fiút pénteken 15 órakor kísérték utolsó útjára, édesanyja és a szűkebb gyászoló család koszorúkkal, virágokkal érkezett leróni a kegyeletét Gábor előtt.

A lap úgy tudja, a fiú osztálytársai, osztályfőnöke és több tanár is részt vett a temetésen. Az osztálytársak a sor végére álltak be, és együtt kísérték a menetet a sírhelyhez.

A gyászoló édesanya pár nappal ezelőtt még nem szerette volna, ha a temetésen részt vesznek fia azon osztálytársai is, akik gúnyolták őt. Aztán a fia osztályfőnökének kérésére meggondolta magát, aki elmondta neki, hogy nagyon sokat jelentene az osztálynak, ha együtt, az egész osztály részt vehetne a fiú temetésén. Azt is igyekezett figyelembe venni azt is, hogy gyerekekről van szó, és azt gondolja, hogy a megbocsátással a gyásza is könnyebb lesz.

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top