nlc.hu
Aktuális

Alagutat ásott az eső ellen

Két évig ásott alagutat, hogy ne esőben kelljen kimennie a fészerbe

A férfi következő projektje egy mélygarázs kiásása lesz.

Nem túl szerencsés, ha valaki az Egyesült Királyságban él és utálja az esőt. Colin Furze ezek közé az emberek közé tartozik. Annyira elege volt abból, hogy rendre elázik, mire kiér a házából a saját fészerébe, hogy úgy döntött, inkább ás egy alagutat.

2018-ban kezdett neki a munkálatoknak, de mindig csak akkor ásott, amikor a szomszédok nem voltak otthon, mert nem akarta zavarni őket. A saját konyhájából indult, de jó mélyre kellett fúrnia, mert a háza, a garázsa és a fészer alapja alatt kellett elvezetnie az alagutat.

Colin büszkén mutatja az alagút egy részét (Fotó: Colin Furze FB)

Colin büszkén mutatja az alagút egy részét (Fotó: Colin Furze FB)

Végül két év alatt lett kész a két méter magas és 1,2 méter széles járat, amelyben garantáltan nem esik az eső és Colin száraz lábbal eljuthat a fészerig, illetve az épület alatt lévő bunkerig, ami saját konyhával is rendelkezik, amely mikrohullámú sütővel, mosogatóval, valamint rengeteg konzervvel és szárított élelmiszerekkel van felszerelve. A bunkernek saját áramfejlesztője is van, ami azt jelenti, hogy a 42 éves férfi nyugodtan tévézhet vagy játszhat valamelyik játékkonzolon.

Következő terve az, hogy a garázsa felhajtóját is a föld alá vinné és egy mélygarázst alakítana ki. (VIA)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top