nlc.hu
Aktuális

Nyári Aliz fóbiája

Súlyos fóbiával küzd Nyári Aliz, először beszélt róla az énekesnő

Úgy véli, egy hollandiai élményéhez köthető, hogy kialakult nála ez a rettegés.

Először nyilatkozott a fóbiájával kapcsolatban Nyári Aliz. Az énekesnő elárulta a Mokkában, hogy retteg a galamboktól.

Nyári Aliz

Nyári Aliz szerint Hollandiában alakult ki a galambfóbiája – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Ez egy elég érdekes fóbia, hiszen ha valakinek így elmondom, lehet, hogy megmosolyogja az egészet. A galamboktól nagyon félek. Valamikor az utcán nem tudok végigmenni, az úttestre is képes vagyok kimenni. (…) Sokszor nagyon kellemetlen, például amikor sétálunk a családdal, barátokkal és én egyszerűen kerülgetem a galambokat, vagy mondom, hogy kergessék el. Már csupán a puszta gondolata is riaszt” – vallotta be.

Elmesélte, hogy ugyan volt Velencében (amely köztudott, hogy hemzseg a galambokban) még gyerekkorában, de akkor is csukott szemmel ment végig. Úgy véli, Hollandiához köthető a fóbiájának a megjelenése, mivel évekig élt ott a családjával. “Édesapám ott dolgozott, az egész család megkapta a holland állampolgárságot. Ott volt egy kellemetlen élményem, hogy beszálltak a lakásba a galambok, és úgy érzem, hogy azóta van bennem egy ilyen gát” – mondta el Nyári Aliz.

Olvass még Nyári Alizról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top