nlc.hu
Aktuális

Rendőrök vitték el a gyerekeket zaklató budapesti tanárt

Az iskola elől vitték el a rendőrök a gyerekeket zaklató budapesti tanárt

Csupán két napot dolgozott az a budapesti tanár, aki a gyanú szerint zaklatta az általános iskolás gyerekeket, ezért elvitték a rendőrök.
Székek és padok egy üres osztályteremben

Egy budapesti általános iskolából vittek el a rendőrök egy tanárt, aki zaklathatta a gyerekeket – írja a Blikk egy olvasó levele nyomán.

Az ének-zene tanárt nemrégiben vette fel a XVI. kerületi intézmény, de állítólag már az első tanítási napján zaklató üzeneteket küldött a gyerekeknek. Ezután intézkedett a tankerület, majd május 30-án az iskola előtti járdáról vitték el a rendőrök.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság csak annyit árult el a folyamatban lévő ügyről, hogy feljelentés alapján folytatnak eljárást kiskorú veszélyeztetésének gyanúja miatt. Egy embert előállítottak, őt gyanúsítottként hallgatták ki.

Az Észak-Pesti Tankerületi Központ a Blikknek azt írta: „a pedagógus 2022. május 25-től óraadói megbízással énektanári feladatot látott el az iskolában. A megbízása 2022. május 30-i megszüntetéséig két napot dolgozott (szerda, csütörtök). Amint a történtekről a tankerületi központ értesült, a megbízási szerződést azonnali hatállyal felmondta.”

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash/Feliphe Schiarolli)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top