nlc.hu
Aktuális

Életveszélyes állapotban van a buszban felejtett 4 éves kislány

Továbbra is életveszélyes állapotban van a buszban felejtett 4 éves kislány

Súlyos, életveszélyes az állapota annak a kislánynak, akit egy kisbuszban felejtettek kedden Tomajmonostorán.
Szirénázó mentőautó

Továbbra is életveszélyes a buszban felejtett négyéves kislány állapota – közölte a Debreceni Egyetem sajtószolgálata az MTI érdeklődésére csütörtökön.

Közleményük szerint a gyereket az egyetem klinikai központja gyermekgyógyászati klinikájának intenzív osztályán kezelik, „állapota súlyos, életveszélyes”.

A kislányt kedden reggel felejtették egy gyerekeket szállító kisbuszban Tomajmonostorán, és csak délután találtak rá. A mentők a kislányt életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel vitték kórházba, Debrecenbe.

A Blikk korábban azt írta, hogy a tiszaderzsi gyerek reggel fél nyolctól délután három óráig lehetett a buszban, és a sofőr talált rá, amikor indult volna vissza a gyerekekkel. A kisbusz minden nap felveszi az óvodához közeli településekről a gyerekeket, hogy az érintett intézménybe szállítsa őket. A lap szerint a mentők legalább egy órát küzdöttek azért, hogy a kiszáradt, magatehetetlen kislány állapotát stabilizálják. 

A Karcagi Rendőrkapitányság még aznap eljárást indított foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt, és egy 56 éves kunhegyesi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.

A nyomozás érdekeire hivatkozva a rendőrség egyéb információt egyelőre nem ad a történtekről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top