nlc.hu
Aktuális

Gyerekekkel együtt lopta el az autót a tolvaj

Gyerekrablás lett az autólopásból, a motorháztetőn kapaszkodva próbálta visszaszerezni a gyerekeit a hős anya

Az autótolvaj a gyerekekkel együtt vitte el az autót, az anya a motorháztetőre kapaszkodva próbálta megfékezni.
Motorháztetőn kapaszkodik egy anya, miután egy autótolvaj a gyerekivel együtt lopta el a kocsiját

Filmbe illő jelenetek játszódtak le az amerikai Új-Mexikó államban egy autólopás során: egy anya a motorháztetőn kapaszkodva próbálta megállítani a tolvajt, mert két gyereke az autóban volt.

Melody Maldonado egy üzlet előtt parkolt le autójával, majd beugrott a boltba, és a járműben hagyta a 6 éves kislányát és 11 hónapos kisfiát. Amikor visszatért a kocsihoz, egy másik nő arrébb lökte, majd beugrott az autóba, és elhajtott a gyerekekkel együtt. A 33 éves anyának még annyi ideje maradt, hogy felugorjon a motorháztetőre.

Az autótolvaj, a 29 éves Regina Castillo kanyarodott, hogy megpróbálja lelökni a nőt a kocsiról, és nem volt hajlandó megállni, hiába kiabálta neki a nő, hogy a gyerekei az autóban vannak.

Az anya végül leesett az autóról, és visszarohant a boltba, ahol szólt az eladónak, hogy hívja a rendőrséget. Közben észre sem vette, hogy eltörte a lábát, és számos kisebb sérülést szenvedett.

Nem érdekelt, mi történik az autóval. Csak a gyerekeimet akartam visszakapni

– emlékezett vissza az incidensre az édesanya.

Végül a feltételezett tolvaj egy kereszteződésben kidobta az autóból Maldonado kislányát, majd a járművet is elhagyta, benne a 11 hónapos Mikah-val, és megpróbált elmenekülni a rendőrök elől. Végül egy kisteherautóban találták meg elbújva.

Castillo letartóztatása után derült ki, hogy három elfogatóparancs is érvényben volt ellene, többek között bolti lopás, személyazonossággal való visszaélés és közlekedési szabálysértés miatt.

(LadBible)

(Kiemelt kép: képernyőfotó, Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top