nlc.hu
Aktuális

Lehulló gerenda okozott balesetet Temes megyében

Súlyosan megsebesített Romániában egy kisfiút egy haszonjárműről lehulló gerenda

Temes megyében történt a hátborzongató autóbaleset.

Félelmetes baleset történt a Temes megyei Újmosnicán hétfőn délelőtt – számolt be az esetről a Főtér. Egy 35 éves sofőr be akart fordulni egy mellékutcába a fagerendákkal telerakott haszonjárművel, a rakományt azonban elfelejtették rögzíteni megfelelőképpen, s néhány gerenda lecsúszott a tetejéről.

autó, amin átment egy gerenda

(Fotó: Opinia Timisoarei)

Az egyik áttörte az autó mögött érkező gépkocsi szélvédőjét, és súlyosan megsebesített egy 3 éves kisfiút, aki édesapja autójában utazott a hátsó ülésen. A sofőr nem sérült meg, a gyermeket azonban a kiérkező mentősök a megyei kórház sürgősségi osztályára szállították – közölte a portállal a Temes megyei rendőrség.

A haszonjármű felelőtlen sofőrje ellen bűnvádi eljárás indult gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt.

Májusban a Tények számolt be arról, hogy itthon az autópályán is életveszélyes jelenetet vett fel egy autós fedélzeti kamerája. A Bp-i Autósok Közössége által megosztott felvételen az látszik, hogy rögzítetlen gerendákkal a platóján száguldozott egy kisteherautó sofőrje az autópályán. Még meg is előzött egy buszt, amitől a hatalmas gerendák ide-oda csúszkáltak, majdnem kizuhantak az útra. Nem sokon múlott, hogy nem történt tragédia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top