nlc.hu
Aktuális

Tarol a neten a játékkocsin száguldozó teknős

A közösségi média imádja a Hot Wheels kocsin száguldozó teknőst

A Sergio nevű házikedvenc rájött, hogy kerekeken gurulni egyszerűen sokkal gyorsabb.

Mindenki jó valamiben, de köztudott, hogy a teknősök nem a gyors sebességükről közismertek. Legalábbis eddig nem arról voltak, de most, a közösségi média térhódításának köszönhetően egy Sergio nevű páncélos elkezdte lebontani a sztereotípiákat.

teknős

Képünk csupán illusztráció (Fotó: Pixabay)

A háziállatként tartott teknős ugyanis rákapott arra, hogy egy Hot Wheels játékautóra felkapaszkodva változtasson helyet a lakáson belül és alternatív közlekedési szokásairól gazdája rendszeresen posztol videókat Instagram és TikTok oldalán. Az igazsághoz hozzátartozik, némi gyurma is kerül a páncél és a jármű közé, hogy jobban tapadjon a két felület, de a képsorok alapján valóban magától pattan fel a járgányra Sergio, ha kiteszik elé  – írta meg a Modern Met.

Több ezren követik Sergio száguldásait és a felvételek alapján tulajdonosa a teknős megszállottja. Túl azon, hogy rengeteg felvételt készít az állatról, otthonának igen jelentős részét is úgy alakította ki, hogy házikedvence számára a lehető legkényelmesebb legyen.

A TikTokon egyébként nem Sergio az egyetlen teknős jelentős rajongótáborral. Garyt például több 11 millióan nézték meg ugyanezen a platformon, amint napozás közben véletlenül vízbe borította társait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top