nlc.hu
Szabadidő

Vízbe borította társait a napozni akaró teknős - videó

Csak napozni akart, vízbe borította társait Gary, a teknős – cuki videó

Ezért (is) érdemes néha kijárni a természetbe.

Érdemes időt szánni arra, hogy megfigyeljük a környezetünkben élő állatokat, mert ez nem csak nagyon tanulságos, hanem  hihetetlenül szórakoztató is tud lenni. Jól bizonyítja ezt az a videó, amit Larissa Hernanlandia készített, amikor Seattle közelében található Washington-tónál járt.

Egy, a vízen úszó fatörzsön több teknős sütkérezett békésen, de nem élvezhették sokáig a nyugalmat, ugyanis megérkezett egy újabb teknős, ami szeretett volna felmászni melléjük. Ez sikerült is neki, csak éppen a mutatványtól mozogni kezdett a fa, és emiatt idővel több teknős a vízben landolt.  

De nem ez az igazi csattanó, hanem az, hogy a teknős, amit Larissa és társa Garynek nevezett el, gyorsan megunta a ringatózást, és inkább visszatért a vízbe. És lehet, hogy a videó nem több félpercnél, de így is remek szórakozást nyújt, nem véletlen, hogy már több mint 11 millió alkalommal nézték még TikTokon.

Teknős kitátott szájjal

Fotó: Pexels

(via My Modern Met)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top