nlc.hu
Aktuális

Megvenné a dabasi önkormányzat a gyerekgyilkos házát

Megvenné a dabasi önkormányzat a gyerekgyilkos házát, csak költözzön el onnan

A férfi a szabadulása után költözött vissza a településre, és mivel visszaesőről van szó, a helyiek nem érzik magukat biztonságban. Az önkormányzat lépne.
Korabeli újságcikk

A férfi 1995-ben fejezett le egy tizenkét éves fiút, majd a szabadulása után újabb bűncselekményt követett el: megtámadott és fojtogatott egy kisfiút. Nemrég szabadult és visszaköltözött az édesanyja dabasi házába. A helyieket elborzasztja, hogy egy gyerekgyilkos lakik a településen, ezért gyűlést hívtak össze és cselekvési tervet jelentettek be – derül ki az RTL Híradó riportjából.

A helybéliek féltik a gyerekeiket, mert egy visszaesőről van szó. Felmerült az ötlet, hogy önkormányzat megvásárolja a férfi anyjának házát, a polgármester is támogatja ezt, sőt egy helyi lakos is felajánlotta, hogy megvenné. Ettől azt remélik, hogy a férfi elköltözne Dabasról. Ezen felül több térfigyelő kamerát szerelnek fel a településen, és a polgármester azt ígérte, gondoskodni fognak arról, hogy vigyázzanak az iskolába menő és az iskolából hazafelé tartó gyermekek biztonságára is. Az RTL beszélt a férfi édesanyjával is, akit felháborít, ami történik, ugyanis szerinte a fia már szabad ember. A tévések kérdésére kamerán kívül azt felelte, hogy a házát hajlandó lenne eladni, de a fia már nem lakik nála.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top