nlc.hu
Aktuális

A Dűne 2 sztárja a Rosenstein Vendéglőben

Lassan a Dűne 2 teljes stábja megfordul a Rosenstein Vendéglőben

A Dűne második része fél Hollywoodot Magyarországra hozta, és úgy fest, az egyik legdivatosabb étterem a színészeik között a Rosenstein Vendéglő lett, ahol újabb világsztár vendéget köszönthettek.
Stellan Skarsgård és Rosenstein Tibor

Alig néhány napja számoltunk be arról, hogy Timothée Chalamet elment maceszgombócot kóstolni a Keleti Pályaudvartól alig pár percre található Rosenstein Vendéglőbe, máris újabb világsztár fordult meg náluk, hogy megkóstolja a híres étküket. A színész szintén a Dűne 2 stábjához tartozik, csak egy-két generációval idősebb Timothée Chalamet-nél: a Mamma Mia-filmek sztárja, Stellan Skarsgårdszúrta ki a 24.hu.

A még péntek este közzétett képen Skarsgård Rosenstein Tibor mellett mosolyog, és a Rosenstein családban minden generáció nagyon szereti a színészt: a Csernobil, a Ronin, a Mamma Mia, a Marvel-filmek és A Karib-tenger kalózai is nagy családi kedvenc. Úgy tűnik, a szelfivadászoknak már nemcsak a Gresham Palota előtt érdemes várakozni, lassan a Rosenstein is biztos pontnak tűnik. Aki pedig meg szeretne győződni arról, milyen jó fej ember Stellan Skarsgård, olvassa el a vele készült interjúnkat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top